Uanmeldt besøg af verdens næstbedste

Anders Lind kom uventet og uanmeldt på besøg i Allerød BTK

bordtennis Onsdag før påskeferien er sikkert en af de træningsdage, som ungdomsspillerne i Allerød Bordtennisklub (ABTK) ikke glemmer foreløbigt. For helt uventet og uanmeldt trådte en af de danske landsholdsstjerne ind af døren for at være med.

Anders Lind, som i sidste måned vandt sit andet danske mesterskab i single i træk, og som på den seneste verdensrangliste er placeret som nr. 2 i verden for U21-spillere og nr. 87 blandt alle, tog fuldstændigt fusen på trænerne og de 16 spillere, der var i fuld gang med servetræningen.

Der blev lynhurtigt arrangeret bordtennisopvisning med klubbens største profil, Kasper Michelsen, som i den kommende sæson siger foreløbigt farvel til Allerød på grund af studier i Aarhus. Og alle spillerne fik derefter mulighed for at spille et par bolde med Anders Lind, der er professionel i Tyskland, men som i disse uger forbereder sig til VM i Budapest, der afvikles lige efter påske. Anders Lind blev undervejs interviewet om sin træning og forventningerne til VM.

"Det er fantastisk for de unge at opleve en så dygtig spiller som Anders Lind på tæt hold. Det giver inspiration og brændstof til at give den en ekstra skalle til træningen. Vi er meget taknemlige for Anders' besøg i Allerød Bordtennisklub - han viser sig på den måde som en ægte rollemodel," siger ungdomsansvarlig i Allerød Bordtennis, Lars Eckeroth, der selv var i hallen ved besøget.