Derfor var politiet talstærkt til stede

Området omkring butikscentret på Albert Ibsensvej i Ringparken i Slagelse nordby blev torsdag i tidsrummet klokken cirka 13 til 16 spærret af, mens politiet rykkede ind og foretog ransagninger på stedet.

Politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til Sjællandske, at politiet havde fået nogle oplysninger, der gjorde, at man gik ind og ransagede.

Han vil ikke komme ind på hvor man præcist ransagede, og hvad man gik efter.

- Men vi fandt nogle effekter, som vi tog med os, siger Kim Kliver, der afviser, at sagen har skulle have noget at gøre med skudepisoden ved Slagelse Sygehus forleden.

Ordensmagten var ifølge øjenvidner talstærkt til stede medbringende flere biler og hunde.

- Vi var til stede i et passende antal. Dels for at sikre, at vi kunne arbejde i fred derude, og for at sikre befolkningens tryghed, pointerer Kim Kliver.

Han oplyser, at der ikke blev foretaget nogle anholdelser.

Direktør for Fællesorganisationens Boligforening, Flemming Stenhøj Andersen, fortæller, at han var orienteret om ransagningen.

- Det er jo kendt, at der er et kriminelt marked i Ringparken, og vi er da superglade for, at politiet sætter ind mod det. De kriminelle skal ikke være i boligkvarteret, hvis de istedet hører hjemme i fængsel, siger Flemming Stenhøj Andersen.