Banens dag i Greve

Greve Golfklub har en Banens Dag, som år fandt sted fredag inden påskeferien.

Banens Dag er en tilbagevendende begivenhed, hvor medlemmerne mødes og giver greenkeeperne en hånd med arbejdet på og omkring banen.

Medlemmerne malede skure, lugede bede, plantede blomster omkring terrassen, og ikke mindst såede de græs i de såkaldte turfhuller, som opstår, når spillerne "skræller" et stykke af det øverste lag med deres slag.

Der var både et formiddags- og et eftermiddagshold, og der blev serveret frokost og aftensmad for det arbejdende folk som en hyggelig afslutning på et par timers arbejde på banen.

- De knap 40 medlemmer, der møder op til Banens Dag og hver arbejder i 2-3 timer, svarer til cirka tre ugers arbejde for én greenkeeper, forklarer baneudvalgsformand Ole Kahlen og fortsætter:

- Nogle af de opgaver, der bliver udført i forbindelse med Banens Dag, ville i mange tilfælde blive nedprioriteret i særdeleshed her i foråret, hvor greenkeeperne har ekstra travlt på banen, så medlemmernes hjælp er helt uvurderlig for os.

Efter Banens Dag er golfbanen på Karlslunde Centervej nu helt klar til Golfens Dag søndag den 28. april, hvor klubben holder åbent hus mellem 14 og 16 for alle, der har lyst til at prøve at spille golf.

jh