Gratis adgang

Christian Haslund, Brønshøj Boldklub

Efter en flot efterårssæson har det ikke rigtig kørt for hvepsene i foråret, hvor det er blevet til en enkel sejr, tre uafgjorte og to nederlag. Der har da også været kritiske røster mht., hvordan foråret er gået. Men vi skal huske på, at Brønshøj i sidste sæson var en del af nedrykningskampen og først sikrede sig overlevelse i sæsonens sidste kamp mod Greve.

I denne sæson har de derimod kæmpet med i toppen, scoret masser af mål og sikret sig en plads i top 3 i Øst-puljen. Så holdet har udviklet sig i en særdeles positiv retning.

Nu venter så en slutspil, hvor der er et stykke op til oprykningspladserne, men det er ikke overstået før den fede hvepsedronning har sunget. Vi har nemlig at gøre med en 2. division, hvor alle kan slå alle, så intet er givet på forhånd.

Det skal dog også siges, at fordi der er 10 point på til 2. pladsen, så vil der heller ikke være samme pres på spillerne. Det betyder dog ikke, at der kan hviles på laurbærrene. Brodden skal kæmpes ud af bukserne, så Danmarks Smukkeste igen kan glæde sig over en sejr og juble sammen med spillerne.

Dette må meget gerne ske allerede på mandag, når Jammerbugt FC kommer på besøg. Det er en klub, som hvepsene har mødt tre gange tidligere - alle tre vundet. Men hvor vi har Jammerbugt FC er svært at sige, da det er over fire år siden, vi sidst har mødt dem. Men mon ikke cheftræner Michael Winter har styr på taktikken.

Spillerne kan dog ikke gøre det alene, der skal du tage alle dem du kender med ud til gratis fodbold på mandag og støt holdet, så de kan få en god start på oprykningsspillet.

Derudover ønsker vi Jammerbugts spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.