DR-serie om lokale gymnasieelever får premiere på søndag

Alt for kliken får premiere på DRTV på søndag

På søndag er der premiere på DR3's nye serie 'Alt for kliken', der følger en flok gymnasieelever på Frederiksborg Gymnasium i Hillerød.

Serien sætter fokus på, hvad det egentlig betyder at være en del af et slæng- eller at stå udenfor.

"Vi møder 15 unge mennesker og hver deres klike på Frederiksborg Gymnasium i Hillerød. Dokumentarserien er et tidsbillede på dét at være ung og gå i gymnasiet anno 2019. Vi får fortalt historier om at være anderledes, stræber, udenfor, troende, ensom, populær, perfektionist, ulykkeligt forelsket, have selvmordstanker og om alt det andet, der hører gymnasielivet til," skriver DR i en mail til Hillerød Posten om den nye serie.

Serien kommer helt tæt på drenge og piger i 3.g, hvor vennerne betyder alt.

"Vi følger eleverne, når de overkommer identitetskriser, præstationsangst og den svære kærlighed. Selv blandt venner skal du præstere, være den sjove, den seje eller hende med de høje karakterer. Og det kan være udfordrende at sænke facaden og vise sårbarhed - for kan venskabet holde til at bære de inderste følelser," skriver DR endvidere om serien.

Der er premiere på Alt for Kliken på DRTV på søndag den 24. februar fra klokken 6.

Derudover vil første afsnit også blive sendt på DR3 onsdag den 27. februar klokken 22. Der er seks afsnit i det hele, og der vil blive sendt et afsnit om ugen, oplyser DR.