2. plads i kalorie-dyst

Næsten 75.000 lokale kalorier blev brændt af i bydyst

Sundhed Loop Fitness Frederiksværk trak sig næsten sejrrigt ud af en bydyst med Slangerup, Ølstykke og Frederikssund da der i vinterferien blev kæmpet om at brænde flest kalorier af.

Der blev dystet på antallet af forbrændte kalorier og målt via 'Beefit', som er et ur og en app, hvor deltagerne tracker sin træningog hvor man så selv kan følge med i, hvor meget man har trænet, hvor intensivt, hvor mange ton man har løftet og hvor mange kalorier man har forbrændt.

Frederiksværk var på forhånd 'underdog' med sine - i forhold til de andre Loop-centre - få medlemmer. Alligevel blev det til en fin 2. plads, da hele 74.658 kalorier blev brændt af:

"Hele ugen var vi bagud og nede på sidstepladsen, men på sidstedagen vendte det hele. Først overhalede vi Ølstykke og til sidst overhalede vi også Frederikssund og sluttede lige efter Slangerup", fortæller Janie Rantow og tilføjer:

"Vi har haft en super sjov uge med stort sammenhold og alle har kæmpet så sveden sprang".

Lokalt blev det også kæmpet om en trænings t-shirt for den mest kalorieforbændende herre og dame. Det blev de to søskende Kim Andersen og Heidi W. Nielsen, som vandt.