50 glade jitterbugdansere

Lørdag aften var der ?vild med dans? for tredje gang i Møn dans? lokaler på Pilevej i Stege.

Stege

Omkring 50 voksne mennesker var mødt op til endnu en lørdag aften i jitterbuggens tegn. Det var de rutinerede dansere Eddie Pedersen og Lillian Breitenstein, der stod for arrangementet. De bød de fremmødte dansere velkommen. 

- Det er vigtigt for os at I får noget med hjem fra i aften, sagde Eddie til danserne. Han spurgte endvidere til de fremmødtes danseerfaring, for at danne sig et overblik over niveauet. Derefter var det ud på dansegulvet til opvarmning ved lidt lette trin. Hurtigt blev der bygget mere på, mens Eddie og Lillian susede rundt imellem de dansende for at instruere og rette til. 

Senere blev der plads til fri dans til god musik, sludren med de andre dansere og mulighed for at snuse til salsa, da Lillian viste salsatrin med sine ?salsapiger?.

Både for øvede og uøvede

Det var en blandet skare af henholdsvis øvede og uøvede dansere, der indtog dansegulvet. 

- Det er første gang vi er her og vi er ikke dansere, smiler Jørgen Poulsen, der læste om arrangementet i avisen og deltog sammen med kæresten og et vennepar. 

- Det er rigtigt hyggeligt og så sjovt at min kæreste var ved at tisse i bukserne af grin, fortsætter Jørgen grinende.

Til gengæld er Eva og Mika Ottesen ikke nye udi dans. De danser sammen flere gange om ugen og har der udover været med til de to andre arrangementer, som Eddie og Lillian har stået for. - Man kan godt være trist når man kommer, men man går altid glad hjem, siger  Mika inden han svinger ud på dansegulvet med armen rundt om Eva.

Er der et behov?

Det var spørgsmålet som Eddie og Lillian stillede sig selv. Og det har vist sig, at det er der. 

- Der er en del gengangere fra de andre arrangementer, men også nye, siger Lillian, der ved velkomsten afslørede at næste ?vild med dans? aften, bliver den 20 april. 

- Vi har en tanke om at udvide arrangementet med spisning, hvis der er interesse for det, siger Lillian, der sammen med Eddie snart tager på en velfortjent danseferie til La Santa sport. 

- Ja! Det bliver godt at få lidt nyt til hovedet, smiler Lillian.

Til midnat sluttede den fornøjelige aften, hvor træbenene blev svinget, pulsen kom op, der var glade grin og mulighed for at komme lidt tæt på sin partner. Og heldigvis er der ikke lang tid til den 20. april.