De tre største skotrends i foråret 2019

Foråret er på vej, og det betyder, at det er tid til at skifte ud i den kedelige mørke vintergarderobe. Ud med vinterstøvlerne og frem med sandalerne men hvilke slags sko bliver egentlig moderne til dette forår? Her er tre populære skotrends, som alle bliver et hit i foråret 2019.

1) Blomsterprint

Man kommer ikke udenom, at blomsterprint er smukt og farverigt, og på en måde også et tegn på, at foråret er på vej. De mørke og grå farver fra vinteren kan pakkes væk for denne omgang, og de lyse friske farver kan findes frem.

Vi har i de senere år set blomsterprint i de farverige forårsgarderober og på diverse catwalks rundt om i verden, men i 2019 kommer blomsterprint-trenden meget mere frem, og det gælder i særdeleshed også blandt sko. Så har man ikke allerede et par blomstrede sandaler, ballerinaer eller stiletter hjemme i garderoben, så er tiden inde til at anskaffe sig et par, hvis man vil være med på skotrenden i 2019.

Det gode ved blomstrede sko er, at de kan matches med stort set alt. Om man har en enkelt fin kjole på, som bare trænger til at blive piftet lidt op med et par blomstrede stiletter, eller om man vil gå all-in på blomsterprint med en blomstret sommerkjole med et par blomstrede sandaler til, så er der masser af muligheder for at inddrage sko med blomsterprint i din forårsgarderobe i 2019.

2) Fjer og frynser

Er man til frynser og fjer, og godt kan lide at eksperimentere med sjove detaljer, så er dette forår det perfekte tidspunkt at slå sig løs. Frynser og fjer bliver ikke blot populærT blandt sko, men er faktisk gennemgående i alt, hvad garderoben byder på i foråret: frakker, jeans, shorts, badetøj, kjoler, nederdele og tasker.

Denne tendens ses på mange modeller på årets catwalks, hvor designerne bruger frynserne og fjerene til at gøre outfittet mere festligt og fluffy. Når det kommer til sko med fjer og frynser, er især loafers populære. Sko med frynser og fjer kan allerede findes hos flere forskellige skobrands, som eksempelvis Billi Bi, der har et stort udvalg af fine forårssko med frynser.

Trenden med frynser ses ikke kun på loafers, men er også gennemgående på stilletter, støvler og sneakers, som alle er et sikkert valg blandt dette forårs skotrends.

3) Læder og slangeskind

I foråret 2019 pakkes de skinnende lakkerede støvler væk til fordel for en god gammel klassiker, nemlig læder. Når man kigger på skotrenden i foråret 2019, så kommer man nemlig ikke udenom læder og slangeskind.

I 2019 må skoene gerne være chunky, og behøver ikke nødvendigvis at være en lille simpel sandel. Det er tilladt at beholde de robuste støvler og sneakers i garderoben lidt ind i foråret, og bruge dem som en del af forårsgarderoben.

Udover læder og slangeskind kan man være sikker på, at forårsskoene er præget af mange små detaljer. Denne trend ses i særdeleshed på cowboystøvler og sneakers, som er populær at matche til en farverig sommerkjole og bare ben.