Stjerneparade af forfattere kigger forbi

Lørdag den 3. marts bliver en »kriminel« dag i Holbæk, men der er ikke tale om lovovertrædelser eller andet, man kan komme i fængsel for. Der er tale om et nyt samarbejde mellem Holbæk Bibliotekerne og Bog & Idé i Smedelundsgade i Holbæk, hvor lokale krimientusiaster kan møde deres yndlingskrimiforfatter, og komme endnu tættere på forfatterne bag Louise Rick, Rebekka Holm og Freddy-serien. Hovedpersonerne bag arrangementet hedder Mette Madsen og Alex Preuss Bloch.

-Der er tale om en lykkelig mellemvej. Vi oplever en kæmpe interesse for at dele sin bogoplevelse, så da Alex, spurgte om det ikke en idé, valgte vi at takke ja. Det er ikke hver dag, at så mange kendte forfatter kigger forbi Holbæk, siger Mette Madsen, arrangementskoordinator hos Holbæk Bibliotek.

Og glæden over, at arrangementet er blevet til noget, bliver gengældt hos Alex Preuss Bloch fra Bog & Idé i Smedelundsgade.

- Vi ser Holbæk Bibliotek som den perfekte samarbejdspartner. Bogbranchen, som helhed, ser biblioteker og boghandler som konkurrenter. Det gør vi ikke, vi ser dem kollegaer, forklarer han.

På den bekræftede forfatterliste står store navne som Sara Blædel, Dennis Jürgensen og Julie Hastrup. Mange andre forfatternavne vil ligeledes slå et smut forbi.

Den vilde drøm hos initiativtagerne er, at bogmessen i Holbæk på sigt skal fungere som en teaser for den store bogmesse i Horsens, som ligger fjorten dage senere.

Arrangementet varer fra 10-17 er gratis, og bliver afholdt på Holbæk Bibliotek i Nygade