Frøken Finesse er snart klar til Dianalund

Adressen er Torvet 27, men når man siger, det er Danske Banks tidligere lokaler, ved alle, hvor Dianalund Centrets nyeste butik ligger. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Lige over for Henrik Slagter og med store udstillingsvinduer er der lagt op til en god start for 38-årige Christina Olufsen, der lørdag den 16. marts springer ud i et liv som selvstændig.

- Det er noget, jeg har gået og drømt om rigtig længe. At åbne min egen butik med brugskunst, vintagemøbler, gaveideer, delikatesser, specialiteter, kaffe, te og søde sager, men vi kunne ikke finde de rigtige lokaler, forklarer Christina Olufsen.

I første omgang havde hun og kæresten Jesper Sparre Sørensen, Sparre Byg, haft kig på Aagaards Blomster, men der var behov for mere plads.

Danske Bank-lokalet var til leje, men parret fandt hurtigt ud af, det gav bedre mening for dem at eje, så de har købt ejendommen og er i fuld gang med at renovere og gøre klar til Frøken Finesses åbning lørdag den 16. marts klokken 9.30.

Hjemme i privaten i Munke Bjergby har Christina indrettet sig med en masse brugskunst og møbler, og hun elsker at optimere indretning og design.

- Det er min store interesse, så det er perfekt at få lov til at åbne med butik, hvor jeg får lov til at arbejde med indretning og dekoration, siger Christina Olufsen.

Vintagemøbler, ikke brugte, men nye møbler, kommer til at udgøre grundstenen i butikken og nogle af møblerne vil blive brugt som udstilling af de mange andre varegrupper, Frøken Finesse tilbyder.

- Jeg har masser af brugskunst, puder, lamper, spejle, lysestager, vaser, gaveartikler som specialøl, te, kaffe, chokolader, lakrids, vingummi, delikatesser, pesto, krydderier, og jeg laver også gavekurve, remser Christina Olufsen op.

For Christina Olufsen og Jesper Sparre Sørensen har det betydet meget, at Coop og Netto har investeret i Dianalund Centret.

- Da vi læste, at de to store virksomheden ville investere og udvide i Dianalund Centret, var vi ikke i tvivl om, det var her, vi skulle finde et lokale. Når de tør, tør vi også, smiler Christina Olufsen.

Når butikken er kommet lidt i gang, har parret planer om at udnytte den fine gårdhave, der hører med - til udstilling af havemøbler.

Udover den fysiske butik er en hjemmeside med webshop, som ligeledes skal stå klar midt i marts.