Bliv filminstruktør for en dag i vinterferien

"Er der en lille filminstruktør gemt i dig? Så tag forbi KØS i vinterferien, når vi gentager succesen med de populære filmworkshops, hvor børn sammen med en videokunstner kan lave deres egen kortfilm. Workshoppen er gratis, men kræver tilmelding, da der er begrænsede pladser."

Sådan lyder invitationen til en workshop på KØS i vinterferien, hvor man altså kan lave sin egen kortfilm sammen med videokunstner Helene Nymann. Workshoppen er inspireret af kortfilmfestivalen 60Seconds, hvor ti kortfilm i aftentimerne bliver vist på museets forplads.

Til workshoppen vil Helene Nymann guide deltagerne gennem den kreative proces, filmgenren og vise hvilke værktøjer, børnene kan bruge til at producere deres egne kortfilm. Indhold og inspiration tager udgangspunkt i KØS som sted. Alt skal filmes indenfor museets rammer. De færdige film bliver sendt hjem til barnet/barnets forældre via email.

"KØS har et begrænset antal iPads til rådighed, så medbring enten din egen iPad, eller du kan lave film sammen med en af de andre deltagere," lyder opfordringen.

Workshoppen finder sted 21. og 22. februar klokken 10.00-12.30 og er åben for børn fra seks år og opefter. Tilmelding skal ske til i KØS shop eller på tlf. 56676020.