Flere volley-fester på vej

Flere end 2.000 tilskuere mødte frem, da Antvorskovhallen i Slagelse i sidste uge dannede en flot ramme om to EM-kvalifikationskampe i volleyball.

Om et år tager både herre- og damelandsholdet fat på en ny EM-kvalifikationsturnering, og til den tid skal hjemmekampene igen spilles i Slagelse.

Kampene spilles i januar 2020, august 2020 og januar 2021, men det rekordstore publikum behøver ikke pakke det rød-hvide folkefesttøj alt for langt væk.

Både Volleyball Danmark, Slagelse Kommune og den lokale ligaklub VK Vestsjælland er nemlig indstillet på at udvide samarbejdet til også at omfatte herrernes European League i maj og juni samt en træningsturnering for kvindelandsholdet.

- Det er ikke helt på plads, men vi har en god dialog, og i min optik er det helt naturligt, at vi cementerer, at det er her det sker, når volley-landsholdene spiller. Vi vil jo gerne have, at Slagelse skal være fast base for landsholdene, og så forpligter det over længere tid, siger Slagelses borgmester, John Dyrby Paulsen.