Billeder: Roskilde fik jysk røvfuld

Roskildes håndboldherrer løb lørdag ind i noget af en øretæve i den anden kamp i mini-gruppespillet om oprykning fra 2. division. Ude mod Rækker Mølle tabte Roskilde med hele 21-29 - og det nederlag kunne endda sagtens være blevet større, for undervejs var vestjyderne foran med uhyrlige 13 mål.

På forhånd var Roskilde allerede sikker på at komme til at spille afgørende oprykningskamp mod enten Stoholm eller HC Odense fra 1. division. Roskildenserne havde nemlig i den første slutspilshold mod de øvrige 2. divisions-toere slået Aars på hjemmebane.

Slået Aars havde Rækker Mølle også gjort tidligere på ugen - og dermed var lørdagskampens »eneste« betydende element, hvem der skulle slutte som nummer ét og to i det lille treholds-slutspil. Og med en ret overbevisende margin slutter Rækker Mølle altså som etter og skal dermed møde HC Odense i sin oprykningskamp.

Dermed står det altså også fast, at Roskilde render ind i Stoholm i kampen om at rykke op i 1. division. Og for sjællændernes skyld må man da håbe, at de kan hive en HEL masse mere op ad ærmet end i lørdagens kamp i Rækker Mølle - for ellers kommer holdet ikke i nærheden af at kunne true Stoholm...