Enestående resultat på Haslev Privatskole

Haslev: Team Rynkeby Skoleløbet på Haslev Privatskole fredag formiddag til fordel for Børnelungefonden var en vanvittig succes:

- Vi har overrakt en check på 18.339 kroner til de tre Rynkeby-ryttere, og faktisk har resultatet nu rundet 20.549 kroner, siger Haslev Privatskoles pædagogiske viceskoleleder Michael Koustrup, der kan fortælle, at en dreng fra 5. klasse rundede 13 omgange af 660 meter på bare 45 minutter, svarende til 8.580 meters løb, hvilket er meget imponerende.

- Eleverne fik udleveret en håndfuld sponsorklistermærker, som de har fået forældre og bedste forældre til at indbetale støtte for på Mobilepay. Der er også lavet omgangssponsorater for nogle af eleverne. Alle har været meget engageret i Skoleløbet, som vi nu har deltaget i to gange, siger Michael Koustrup.

- Det er bare imponerende. Min forventning var lige omkring 8.000, så det er virkelig mange flere penge, vi har fået ind, siger Jesper Wedebye fra Team Rynkeby Storstrøm, der cyklede ved siden af eleverne sammen med Nia Almblad-Retzel og viceholdkaptajn Henrik Skovly.

- Det var en sand fornøjelse, at se elevernes engagement i løbet. Der har været en lille nedgang i de deltagende skoler i vores område. Der var 17 i år, og vi vil meget gerne op på omkring 30 skoler i 2020. Haslev Privatskole er med 100 procent sikkerhed med næste år, siger Jesper Wedebye.

nrs