Lokal forfatter udgiver ny roman

Forretningsmanden, Frank Grabowski bor stadig i Elfenbenskysten og arbejder i den farmaceutiske sektor, men er på forretningsrejse i Mali, da et militærkup bryder ud. Han bliver fanget i landet og kommer ud på en farlig rejse for at forlade det igen. Heldigvis er han ikke en uerfaren mand, og det viser sig, at han kan drage nytte af sine tidligere oplevelser.

Den tredje spændingsroman i serien om Frank Grabowskis eventyr på det afrikanske kontinent udkommer den 4. april 2019 og har fået titlen »Kuppet«. Det skriver Kokkedal-forfatter Kim Højgaard Rasmussen i en pressemeddelelse om bogen, som tager udgangspunkt i hans eget liv som forretningsmand i flere afrikanske lande. I sine bøger lægger Kim Højgaard Rasmussen særlig vægt på at fremhæve de kulturelle forskelle mellem Afrika og Europa, og så er karaktererne i hans bøger ofte blevet til ud fra personer, som han selv har mødt i virkeligheden.

Kim Højgaard Rasmussen har sammenlagt boet 23 år i Afrika, hvor han selv arbejdede som forretningsmand. Han har derfor et store kendskab til flere afrikanske lande. Han har nu boet i Kokkedal i over seks år, hvor han flyttede til med sin ivorianske kone og to døtre.

Idéen om at skrive om et kup kommer også fra virkeligheden. Selv var han nemlig til stede i Mali, da et militærkup udspillede sig i 2012.

»Kuppet« udkommer gennem Kim Højgaard Rasmussens eget forlag, KHR Books og kan købes for 250 kroner.