Dystedag for Campus Køge

Det var de klassiske discipliner som høvdingebold, sækkevæddeløb, bowling og fodbold, der blandt andet var på programmet til den første udgave af Campus Køge Sports og Dystedag.

Det hele foregik i området ved Ravnsborghallen og er stod også Jens Peter Halborg, der som eventkoordinator på Køge Handelsskole har været med til at sammensætte programmet for dagens venskabelige dyster.

- Meningen med dagen er at lade de unge møde hinanden på tværs af de forskellige uddannelser som betegnelsen Campus Køge rummer, fortalte han og bemærkede at til dagligt kan der godt være langt fra for eksempel de unge, der går på Klemmenstrupgård Produktionsskole til de unge, der går på Køge handelsskole.

- Men i udgangspunktet er de jo alle unge og har de samme tanker om livet. Dystedagen giver dem en mulighed for at lære hinanden at kende gennem en venskabelig kappestrid, fortsatte han.

Jens Peter Halborg gav udtryk for at dagen, som i en anden form tidligere har været afholdt af kommunen, nu kan blive til en ny tradition, der kan være med til at ryste de unge på uddannelserne bedre sammen.

Campus Køge Sports og Dystedag var med deltagelse fra uddannelserne: Køge Handelsskole (HHX og EUX), EUC, HTX samt SOSU, ZBC og Produktionsskolen Klemmenstrupgård. De var i alt fordelt på 15 hold.