Rekord på vinfestival ved 25-års jubilæum

Der er tale om et 25 års jubilæum, når VinKLUBBEN, Slagelse i år holder Vinfestival, og det går selvfølgelig ikke stille af.

2019 udgaven lørdag 2. marts bliver nemlig med det største antal udstillere nogensinde, fortæller Kim Stendorf fra den arrangerende klub.

Han kan melde om hele 30 udstillere, hvilket er seks flere end tidligere.

Der bliver officiel åbning klokken 13, hvor borgmester John Dyrby Paulsen (S) klipper snoren. Festivalen lukker klokken 17.

På dagen er også mere end 30 frivillige i gang for at servicere stande og klare alt det øvrige praktiske omkring det store arrangement.

Den store vestsjællandske vinbegivenhed kandiderer ifølge arrangørerne for alvor til titlen som Danmarks største klassiske vinfestival og stort set alle vinproducerende lande på kloden er repræsenteret på messen med vine fra over 50 af verdens væsentligste vindistrikter.

Ud over vin, portvin, øl, whisky, gin og rom - bugner overflødighedshornet også af diverse specialiteter, chokolade, olie, forskellige oste, vand og brød, så der skulle være noget for enhver smag.

Arrangørerne forventer et stort rykind, for det er efterhånden rygtedes over hele Sjælland, at det er i Slagelse det foregår.

- Men vi kan love publikum, at der er masser af plads i hallen, for der sælges kun 650 billetter, siger Kim Stendorf i en udsendt meddelelse.

Hvor han også gør opmærksom på, at de mange udstillere og det store udvalg betyder, at man kan gøre gode køb.

Billetter kan allerede købes i forsalg. I Slagelse hos Skjold Burne på Schweizerpladsen og hos Slagelse Vinkompagni på Middelfartvej. I Høng hos JH Vinoble og i Korsør hos Søberg Vin.

Prisen er 170 kroner i forsalg og 190 kroner ved indgangen.

Allerede når man køber sin forsalgsbillet, får man udleveret det 64 (!) sider store program, så man i ro og mag kan planlægge sin eftermiddag.

Programmet kan også ses på arrangementets hjemmeside: www.vinfestivalen.dk.