Ny rockklub lokker med gratis koncert

I september måned sidste år besluttede tre lokale Islevborgere at stifte en rockklub, der med op til seks årlige koncerter skal være med til at ruske op i bydelen.

”Der sker ikke det store i Islev og det vil vi gerne være med til at ændre på,” lyder det fra foreningens formand Mogens Ibsen, der er folkepensionist og glad for musik.

Med inspiration fra Victoria Teatret i Malmø stiftede han han derfor, sammen med kasserer John Wilquin og næstformand Jørgen Walldo Knudsen, Islev Picnic Rockklub, hvor ambitionen er, at afvikle op til seks koncerter årligt.

”I første omgang har vi lejet os ind i Festsalen på Islev Skole og vi har allerede 100 tilmeldte til den første koncert, men der er plads til 250, så vi håber selvfølgelig, at endnu flere synes, det er en god idé med et musikalsk initiativ i udkants-Rødovre, som nogle kalder Islev,” siger rockformanden, inden han fortæller mere om konceptet.

”I Victoria Teatret i Malmø kan man medbringe egne mad- og drikkevarer, som kan nydes ved borde, imens musikken spiller. Det bliver det samme koncept, vi kører,” fortæller Mogens Ibsen.

Fat Four på Islev Skole

Den første koncert finder allerede sted lørdag aften klokken 18, hvor de fire herrer fra bandet ’Fat Four’ træder op på scenen i Festsalen på Islev Skole for at levere autentisk Beatles-musik, Elvis-klassikere og musik fra Mike and the mechanics.

”Det er svært at lokke mennesker ud, men vi vil gerne ud med budskabet om vores nye rockklub og derfor bliver den første og muligvis også den næste koncert gratis,” siger Ibsen.

Det kræver dog et medlemskab til den nye forening for at få adgang til koncerten. Et års medlemskab koster 100 kroner og du kan læse mere om, hvordan du bliver medlem på foreningens Facebookside ved at søge på ’Islev Picnic Klub’.