Moon holdt åbent lørdag med privat og lukket fest

Bevillingsnævnet har nægtet Moon Night Club en alkoholbevilling grundet flere lovbrud og efter politiets anbefaling. Den beslutning har ejer Mikkel Geschwendtner mere end svært ved at acceptere, og i fredags proklamerede han, at man ville holde åbent både fredag og lørdag og sælge alkohol som normalt.

Sådan kom det dog ikke til at gå. Fredag var natklubben helt lukket, mens det lykkedes at få åbnet lørdag, hvor kunstneren Kidd optrådte. Ifølge Sjællandskes oplysninger var der dog ikke mødt mere end omkring 30 mennesker op, hvilket stemmer dårligt overens med Mikkel Geschwendtners tidligere påstand om, at der skulle være solgt billetter for 50.000 kroner til arrangementet.

Mikkel Geschwendtner havde gennem sin advokat, Michael Utiger, ladet forstå, at Bevillingsnævnets to afgørelser - om først at nægte en bevilling og siden lade diskoteket holde åbent, indtil en klage kan behandles på et byrådsmøde i marts - er ulovlige. Derfor ville diskoteksejeren også servere alkohol lørdag aften.

- Vi har ikke sigtet nogen for at servere alkohol, så umiddelbart har han ikke gjort det. Vi var forbi flere gange og vejlede om, at der ikke måtte serveres drikke på over 2,8 procent alkohol, og at der skulle lukkes klokken 2. Da vi ankommer klokken 2, får vi at vide, at der nu var tale om en privat fest. Vi valgte at føre tilsyn og konstaterede, at der ikke blev lukket flere ind, og derfor valgte vi ikke at skride ind. Vi kan ikke gøre noget ved en privat fest, som ikke er åben for offentligheden, forklarer vagtchef hos politiet Lars Denholt.

- Vi vil dog de næste hverdage følge op på, om restriktionerne blev overholdt, tilføjer han.