Furesø Erhvervsforening skal have ny formand

Mikael Boutrup stopper som formand - ny findes til april

Navne Forleden meddelte Mikael Boutrup bestyrelsen, at han efter seks år som formand for Furesø Erhvervsforening har valgt ikke at genopstille til næste generalforsamling i april.

Det betyder, at foreningens næste bestyrelse skal vælge ny formand, og at en profil træder et skridt tilbage for at fokusere på fortsat udvikling af Store Flyvedag - og helt nye opgaver, der er på tegnebrættet.

"Det er selvfølgelig med vemod, jeg har valgt ikke at genopstille til bestyrelsen, da jeg har været utrolig glad for de mange oplevelser, jeg har fået som formand og bestyrelsesmedlem i Furesø Erhvervsforening," siger Mikael Boutrup og fortsætter:

"Det har været lidt af en rejse med plads til både erhvervspolitik, business netværk og festlige aktiviteter. Vi har indflydelse, når erhvervslivets rammer er til debat, vores netværksmøder har hver gang mere end 50 deltagere, og når vi mødes til Torskegilde, julemiddag eller generalforsamling kommer vi ofte op mod eller over 100 deltagere."

Det er ingen hemmelighed, at netværksaktiviteter gerne kombineret med et godt traktement og musik er en stor drivkraft hos Mikael Boutrup.

"Et stærkt netværk er uvurderligt for vores medlemmer, der først og fremmest er små eller mellemstore virksomheder. Vores mange aktiviteter opbygger tætte relationer, og det giver både forretning og gode muligheder for udvikling. Nu skal min tid målrettes udvikling af Store Flyvedag og min egen virksomhed. Det bliver utroligt spændende og kommer til at kræve min fulde opmærksomhed. Alligevel vil jeg naturligvis fortsat deltage i Furesø Erhvervsforenings mange aktiviteter. Dem kan jeg ikke undvære," smiler Mikael Boutrup.