Birkerod bruger Bibelen som et redskab

Som noget nyt har Karrebæk Kirke valgt at bruge kirkerummet til aftenforedrag. Den første gæst er Rasmus Birkerod og tirsdag 12. februar kl. 19.30 indtager Karrebæk Kirke i Karrebæksminde.

Han har i mange år brugt Bibelen som et af sine vigtigste arbejdsredskaber. Både som studievært, rejseleder, journalist og privat. Han har i 20 år interesseret sig både for Bibelen som et historisk og religiøst værk.

Rasmus Birkerod er i kirkekredse først og fremmest kendt som ophavsmand, redaktør og studievært på det prisvindende tros- og eksistensprogram Præstens Lektie på TV øst, der nåede at udkomme 164 gange over en periode på fire år.

Tidligere var han nyhedsvært og sportsredaktør på samme tv-station. Han har gennem de sidste 20 år arbejdet regelmæssigt som rejseleder i Israel og på Vestbredden. - Jeg brænder for at arbejde professionelt med tro og eksistens. Jeg har de sidste fire år arbejdet i krydsfeltet mellem journalistik og teologi, og jeg må bare sige, at dér trives jeg, siger Rasmus Birkerod

Der er gratis entré.