Se billederne: Fars fede fridag

Der var sort af mennesker og røg fra maskinerne, da Danmarks Tekniske Museum igen fejrede Fars Dag med et brøl af en maskinfest.

Fars fede fridag forstår de at markere på Teknisk Museum på Fabriksvej, og for mange er det blevet en tradition at lægge vejen forbi og få en på opleveren.

Fars fede fridag forstår de at markere på Teknisk Museum, og for mange er det blevet en årlig tradition at lægge vejen forbi og få en på opleveren.

Og det får man så sandelig, hvad enten det gælder bilafbrændinger og knuste biler, en cykeltur med hovedet nedad, en klatretur på en kampvogn - eller en tur i den populære mini-togbane.

Igen i år var vejret med arrangørerne, så midt i sommerheden kunne børnefamilier, bedsteforældre og børnebørn og andre folk med hang til maskiner og biler begejstres over de mange udstillede ting. Veteranbiler, klassiske biler og OB'vognen fra Danmarks Radio var blot nogle af de køretøjer, der vakte beundring, men lykken kan også være at få lov til at kravle op i en stor lastbil.

Maskinfesten på Danmarks Tekniske Museum er blevet et tilløbsstykke gennem de mange år, den er blevet holdt, og aktiviteterne bliver stadig flere.