Bangsgaard blev Året Spiller

Det var Holbæk-anfører og balancespiller på midtbanen, Ferdinand Bangsgaard, der blev kaldt op, da Søren Østergaard, formand for Holbæk B&I's Venner, lørdag eftermiddag afslørede navnet på Årets Spiller 2018 ved den traditionsrige nytårskur i klubhuset på Borgmestergårsvej i Holbæk.

I sin motivering nævnte formand Østergaard blandt andet, at Bangsgaard har været en markant profil på danmarksserieholdet gennem hele 2018 med sin utrættelighed som erobringsspiller på midtbanen.

- Mentalt har han udviklet sig enormt i det seneste år. Tidligere kunne hans spil blive hektisk og utålmodigt, men han har udviklet sig til at være rolig og tålmodig uden at fravige konceptet. Han tager det nødvendige ansvar, og det er helt på sin plads, at han er blevet holdets anfører, sagde Søren Østergaard blandt andet om det nyeste navn på det medfølgende sølvfad.

Ferdinand Bangsgaard var glad for kåringen - og ikke mindst ordene i Østergaards begrundelse.

- Jeg er glad for at de nævner, at jeg har udviklet mig mentalt. Det er nogle skridt, jeg er i gang med at tage. Mit spil er aggressivt, men det har et bedre udtryk nu i modsætning til før, hvor der måske har manglet lidt ilt til hjernen, smilede Bangsgaard, mens han med en vis respekt kiggede ned over rækken af indgraverede navne på sølvfadet.

- Prisen betyder meget for mig personligt, når jeg kigger på de navne. Det er dygtige spillere, der har betydet meget for klubben, sagde Ferdinand Bangsgaard.