Det overbeviser de skeptiske

Odsherred: - Det er vildt fedt med den nominering.

Det siger Asker Svenlin, som er nomineret til årets fritidspris for sit store arbejde med at starte en klatreklub og bygge faciliteter til klatring i Odsherred.

– Det er ikke så meget for min skyld, det er fedt. Mest for klatreklubbens og for alle de frivillige, der hjælper. Jeg er så stolt af klubben og over, den er repræsenteret, siger han.

Trods sine kun 22 år er Asker Svenlin manden bag initiativet til Odsherred Boulders, en klatreklub, som har fået stor opmærksomhed blandt unge. Friskoler og efterskoler er allerede meldt ind som støttemedlemmer og glæder sig til at komme i gang med at klatre.

Nomineringen er en stor hjælp for et nyt foretagende som Odsherred Boulders. Det er en anerkendelse, som kan hjælpe med at skaffe støtte, frivillig hjælp og flere medlemmer.

– De, der er skeptiske, kan blive overbevist, når de ser, at der er opbakning via sådan en nominering. Det kan få flere til at melde sig for at hjælpe os med at bygge, så jeg synes, det gør en kæmpe forskel, siger han.

Nu er Asker Svenlin spændt på, om han vinder, og pengene, som følger med prisen, vil selvfølgelig blive brugt på klubben.

– Vi er en masse unge mennesker, som har kræfter og vilje, men vi mangler penge, så dem kan vi godt bruge, siger han.

I disse dage går de frivillige og bygger på fundamentet til klatrevæggen, som skal sættes op en gang i det nye år.