Indefodbold må aflyse

Foto: Jan Partoft

Roskilde Boldklub af 1906 har måttet aflyse sit store stævne i indendørsfodbold for piger og drenge, som skulle være afviklet mellem jul og nytår i dagene fra mandag den 27. december til og med torsdagden 30.

– Vi er rigtig kede af at måtte skuffe de ikke færre end 329 hold, som var tilmeldte. Men vi ser ingen anden udvej, siger formand Henrik Andersen fra RB06.

Da julestævnet blev planlagt havde fodboldklubben regnet med at kunne gennemføre de mange kampe i 30 forskellige rækker på fem forskellige baner.

Men 10. december mistede arrangørerne de to baner, fordi Region Sjælland skulle bruge denne plads til at gennemføre de mange haste-vaccinationer imod corona.

100 spillere på kun tre baner

RB06 arbejdede derefter videre med at gennemføre et reduceret stævne på de tilbaqeværende tre baner. Det betød bl.a. at syv rækker blev aflyst.

Men fredag kom så de nye skærpede corona-regler, og klubben blev af alle rådet til ikke at afhold et stort indendørs stævne i perioden frem til starten af januar, når en stor del af det øvrige samfund lukkes ned - i sær når det gælder indendørs aktiviteter.

– Vi turde ikke forsvare at lukke omkring 100 spillere ind på tre baner hver dag, fortæller Henrik Andersen.

– Nu ønsker vi alle en Glædelig Jul og et godt nytår og håber på et fodbold-gensyn i 2022, fortæller han.

Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft