Spræl, spjæt og god stemning til julemøde

Det blev en forrygende aften til julemøde på Gymnastikefterskolen Stevns med deltagelse af elevernes forældre og gode folk fra lokalområdet.

Endnu engang lykkedes det eleverne fra Gymnastikefterskolen Stevns at sammensætte et fantastisk show til det traditionsrige Julemøde, som løb af stablen torsdag aften.

Det blev kulminationen på en uge hvor skolen har været omdannet til forskellige kreative værksteder, hvis indslag blev sammensat til en forestilling over temaet “Disneys Juleshow”. og sikke en aften og et show de leverede.

Konferencieren “Jesper Fårekylling” førte an på den mest charmende og fineste vis igennem showet med de rimende introduktioner af de enkelte julepostkort.

Luciapigerne var første show og deres stemningsfulde og højtidelige optog og smukke sang sørgede i den grad for julestemningen. Dernæst kom de velkendte julepostkort fra Disney på scenen. Man fik både, Anders And, Junglebogen, Snehvide, Frost, Pinocchio, Aladdin og mange flere at se.

Der var spring, sang, og dans samt sketches om coronasituationen. Der var sneboldskampe, der var grin, der var humor og der var de fineste udklædninger og kreative scener og meget meget mere.

Skolens dygtige band og sangere understøttede showet smukt hele vejen igennem. De havde et imponerende repertoire.

Showet sluttede som Disneys juleshow jo gør, nemlig med “når du ser et stjerneskud”, hvor alle eleverne var på scenen samtidigt.

Det var i det hele taget en skøn og stemningsfuld aften, som skolen er glad for lykkedes selvom det var med lidt flere restriktioner f.eks. mundbind, coronapas og ekstra plads mellem stolene ingen servering af æbleskiver med videre.

– En aften og afslutningen på en helt igennem fantastisk temauge er med til at styrke fællesskabet mellem vores elever. Hvis ikke man var i julestemning inden, så kom man det da denne aften, lyder det i en pressemeddelelse fra Gymnastikefterskolen Stevns.