Lær mere om vigtigt udstyr til håndværkere

Arbejdet som håndværker er et populært fag, som giver mange muligheder. Det er faget som giver dig mulighed for at arbejde med dine hænder og skabe tilfredsstillende resultater, som er bygget helt fra bunden. Men fordi det er hårdt fysisk arbejde, så er det vigtigt at have kendskab til det rette udstyr. For hvad for noget udstyr skal du egentlig bruge, og hvor kan du finde noget i en ordentlig kvalitet, men til fornuftige priser?

Derfor er det afgørende at have ordentlig kvalitets udstyr

I mange år har Engelbert Strauss været kendt for at sælge kvalitetsbevidst og funktionelt arbejdstøj, både til gør-det-selv personen der laver projekter i sin fritid, men også til professionelle håndværkere. Flere lande har efterhånden kendskab til Engelbert Strauss, som fornyligt har meldt sin ankomst på det polske marked også. Det vil sige, at du har endnu flere muligheder end før, for at købe sikkerhedssko fra Engelbert Strauss, uanset om du bor i Danmark, Tyskland eller Polen. Som håndværker, så er din sikkerhed afgørende, og derfor har Engelbert Strauss sørget for, at du blandt andet kan købe nogle beskyttende sikkerhedssko. Tøj og sko bør være af høj prioritet som håndværker, eftersom du altid skal tænke på din beskyttelse. Selvom du muligvis er professionel, så ændrer det ikke på, at der kan opstå ulykker når I bygger noget udendørs eller indendørs, og det er derfor noget som der skal tages højder for, på forhånd. Men hvad er det sikreste arbejdstøj og hvorfor er det vigtigt for især håndværkere?

•Sikkerhedssko. Disse kommer i forskellige kategorier, men kan beskytte imod forbrænding, kuldeisolering og skrid-hæmning alt efter hvilke sko du vælger. Som håndværker det er det vigtigt at dine fødder er beskyttede, da disse er en vigtig del af dit arbejde.

•Arbejdsbeklædning. Alt afhængigt af hvilket arbejde du laver, så er den rette arbejdsbeklædning selvfølgelig ganske afgørende. Disse beskytter også imod eventuel brandfare og elektricitet.

•Som håndværker kan du komme ud for lidt af hvert, og det er derfor vigtigt at du er beskyttet fra top til tå, i tilfælde af, at uheldet pludselig er ude.

•Sikkerhedshjelm. Som håndværker kan du komme ud for, dét du bygger kollapser, hvis du er uheldig. Skulle det være tilfældet, skal du have noget at dække dit hoved med, da det kan have fatale konsekvenser, hvis du skulle ende med at få noget i hovedet.

Der sker alt for mange arbejdsulykker

Som du nok kan høre, så er der mange gode grunde til at håndværkere bør have det rette arbejdstøj- og udstyr. Der sker desværre mange ulykker indenfor faget, og det viser sig faktisk, at tallet af arbejdsulykker er stigende. Derfor er det ikke nok ”bare” at have udstyr, det skal også være i ordentlig kvalitet, så det beskytter dig. Engelbert Strauss har stor fokus på, at det skal være udstyr der rent faktisk beskytter, uanset om du vælger sikkerhedssko, sikkerhedshjelm eller arbejdstøj.

Sørg for at rengøre dit tøj og udstyr fra Engelbert Strauss

Hvis du specifikt går og leder efter noget ordentligt fodtøj til arbejdspladsen, så er sikkerhedssko- eller sandaler værd at tage et nærmere kig på, da dette vil kategoriseres som godt arbejdsfodtøj. Men hvordan rengøre og plejer du egentlig dit arbejdstøj og udstyr? Som håndværker vil du skulle benytte dig af både tøj- og udstyr dag ud og dag ind, og det kan derfor være en fordel at vide, hvordan du bedst rengøre det, når det trænger. Dette afhænger af udstyret. Som udgangspunkt vil det altid stå i etiketten, så sørg for at undersøge dette inden brug, så du ved hvordan du skal rengøre det, når du når dertil. Engelbert Strauss har gjort det simpelt at have med at gøre, så du hurtigst muligt kan få rengjort dit udstyr, så det kan bruges igen kort tid efter.