Nederlag efter ni matchbolde

Det kører ikke rigtig for VK Vestsjællands herrer i Volleyligaen i øjeblikket.

Efter nederlag til både Nordenskov og Ikast hjemme i Korsørhallen, havde vestsjællænderne alle chancer - eller i hvert fald mange - for at komme tilbage på sejrskurs i tirsdagens udekamp mod DHV Odense.

Gæsterne tabte godt nok første sæt med 21-25, men kom stærkt igen og snuppede både andet og tredje sæt med de overbevisende cifre 25-16, 25-13.

Det så også godt ud for Rolf Meegdes tropper, da de bragte sig foran 22-19 i fjerde sæt, men hjemmeholdet gav sig ikke og vandt de næste seks point i træk og dermed sættet.

Så det godt ud for VKV’erne i slutningen af fjerde sæt, så det endnu bedre ud i femte.

Gæsterne var foran både 7-2 og 12-7, og kort efter sikrede amerikanske Jackson Gilbert VK Vestsjælland de to første matchbold ved 14-12.

Begge blev dog misbrugt, da Gilbert to gange smashede i værternes blokader, men der skulle komme flere chancer.

Syv flere faktisk - uden at VKV for alvor var i nærheden af at udnytte nogen af dem til sejr.

DHV misbrugte også en enkelt matchbold ved 21-20, men da landsholdsspilleren Kalle Madsen tyrede et smash i fynboernes blok, fik de nummer to. Og det var nok.

Kalle Madsen blev igen den lille i duellen mod blokade-spillere, og så var det tydeligt at se på fynboernes enorme jubel, at de havde overlevet ni matchbolde og vundet 25-23 i femte sæt.

Christian Lundbye fra DHV Odense blev kampens topscorer med 22 point, mens Jackson Gilbert blev topscorer for VK Vestsjælland med 19 point og en succesrate på 56 procent.

Kalle Madsen blev noteret for 16 point og Viktor Lünell for 15, men begge scorede på under halvdelen af deres angreb.

Næste opgave for VK Vestsjælland er på søndag, hvor holdet spiller kvartfinale i pokalturneringen på udebane mod Nordenskov. Vinderen af den kamp kvalificerer sig til det afsluttende Final 4-stævne i begyndelsen af februar.

Volleyligaen, mænd

DHV Odense - VK Vestsjælland: 3-2

Sætcifre: 25-21, 16-25, 13-25, 25-22, 25-23