Tips: Det skal du lede efter ved herrebukser

Hvad er de bedste bukser til mænd? Her finder du aldrig noget endegyldigt svar, for som med anden påklædning vil det skifte alt efter lejligheden. At høj komfort er centralt, vil dog aldrig være usandt. Hvor pasformen selvfølgelig har meget at skulle have sagt, hvad angår den komfort, du føler i et par herrebukser, spiller tekstilet også en vigtig rolle – hvad angår tekstur og evnen til at holde på varme.

Her kan du få nogle pointers til, hvad du kan lede efter, når at du er på udkig efter nye herrebukser.

På udkig efter herrebukser? Find de bedste bukser til mænd her

Find de bedste bukser til mænd her, hvor du får indblik i, hvilke forskellige muligheder du har, hvad angår komfortable herrebukser. Du kan fx sammenligne bukser i bomuldsblend med tætsiddende pasform med mere fleksible herrebukser i syntetiske materialer som polyester og elastan. Polyester har sine styrker ved at være rynke-resistent og slidstærkt, mens bomuld er åndbart og meget blidt.

Gylpen vil ofte være diskret ved sorte herrebukser

Funktionelt er der ikke meget, der adskiller herrebukser fra hinanden, hvis at du bare remser deres bestanddele op uden at skele til forskelle i kvalitet. Herrebukser kommer med en gylp med en lynlås, praktisk talt uanset om vi taler jeans eller chinos. Her er det dog værd at skele til, hvor diskret gylpen er. Sorte bukser skal kunne bruges sammen med et jakkesæt og vil ofte være diskrete på den front.

Er lommerne skråtstillede? Er de paspolerede eller ej?

Alle traditionelle herrebukser har også lommer fortil og bagtil. Om forlommerne er skråtstillede, kan variere fra det ene par bukser til det andet. Det skifter også fra buks til buks, om der er paspolerede lommer eller ej. Paspolerede lommer er syet ind i tekstilet, og rent visuelt forekommer de mindre prangende end de alternativer, du har inden for lommer til dine herrebukser. Så sammenlign bukser.