Kom med Villabyerne til forpremiere på 'Lille Sommerfugl'

I samarbejde med Gentofte Kino arrangerer din lokalavis en særvisning af Søren Kragh- Jacobsens nyeste film torsdag 26. november, hvor du kan høre instruktøren fortælle om sit arbejde med den

Søren Kragh-Jacobsen får 3. december premiere på 'Lille Sommerfugl', hans første spillefilm siden thrilleren 'Det som ingen ved' fra 2008.

Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster spiller hovedrollerne i filmen, som filmselskabet Snowglobe kalder "et hjertevarmt komediedrama".

Særvisning

Du har mulighed for at se filmen en hel uge før alle andre, når Villabyerne i samarbejde med Gentofte Kino arrangerer en særvisning af filmen torsdag den 26. november kl. 19.30. Arrangementet begynder med, at Villabyernes redaktør interviewer Søren Kragh-Jacobsen og Mia Lyhne, der også spiller en fremtrædende rolle i filmen, på scenen i cirka en halv time.

Om filmen

I 'Lille Sommerfugl' inviterer den stædige landmand og svineavler Ernst (Jesper Christensen) og hans livsledsager Louise (Karen-Lise Munster) til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktop-musik og svingom. Men familien bærer flere hemmeligheder, og Ernst gemmer selv på den største.

I løbet af én lang, festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem, og familien sættes på den ultimative prøve.

I sin debutfilm 'Vil du se min smukke navle' fra 1978 arbejdede Søren Kragh-Jacobsen også sammen med Jesper Christensen, så efter 42 år er de to veteraner i dansk film tilbage sammen igen.

Skrevet nye sange

'Lille Sommerfugl' er overstrøet med kendte dansktop-sange, og Søren Kragh-Jacobsen - som jo bl.a. har skabt klassikeren 'Kender du det' (bedre kendt som 'Mona, Mona, Mona') - har sågar selv skrevet flere nye sange til filmen.

Søren Kragh-Jacobsen har også film som 'Drengene fra Sankt Petri' og 'Mifunes sidste sang' på sit cv.

Han har både skrevet og instrueret 'Lille Sommerfugl'.

Rollelisten tæller også navne som Peder Thomas Pedersen og Sarah Grünewald.

Billetter til arrangementet skal købes i Gentofte Kino eller på gentoftekino.dk.