Löw har store EM-ambitioner trods grus i Tysklands maskine

Tyskland måtte tirsdag nøjes med 3-3 hjemme mod Schweiz efter endnu en kamp, hvor tyskerne viste svaghedstegn.

Det tyske fodboldlandshold har ikke fundet melodien dette efterår.

Blot en enkelt sejr er det blevet til i fem kampe, og tirsdag endte det i endnu en resultatmæssig skuffelse, da det hjemme blev til 3-3 mod Schweiz.

Flere fejl i den tyske defensiv var særligt medvirkende til, at det ikke lykkedes at besejre de schweiziske naboer i Nations League-opgøret.

- Vi indledte kampen dårligt, men viste også karakter ved at komme tilbage, og det var godt at se. Men vi lavede en række defensive fejl.

- Vores plan var at spille med risiko, men vi skal have rettet de fejl, siger den tyske landstræner, Joachim Löw, ifølge fodboldmagasinet Goal.

Tyskland besejrede i weekenden Ukraine med 2-1. Det var dog heller ikke en kamp, hvor det tyske spil for alvor flød.

Trods et skuffende efterår ændrer Joachim Löw dog ikke på ambitionen for det udskudte EM, der efter planen spilles næste sommer.

- Når vi når frem til EM, så er vores mål at nå så langt som muligt. Men målet er som minimum semifinalen, siger Joachim Löw.

Den tyske landstræner har fået en del kritik i hjemlandets presse efter en svingende periode. Han får dog også støtte fra blandt andre den tidligere landsholdsangriber Sandro Wagner.

Han mener ikke, at Löw har nok dygtige spillere at gøre godt med.

- Der er seks, syv, otte verdensklassespillere. Men så er der heller ikke mere verdensklasse. Resten er fine Bundesliga-spillere.

- Det er problemet med det tyske landshold. Spillerne på anden hylde er ikke længere absolutte topspillere, siger han på tv-kanalen ARD ifølge dpa.