Prøv at blive vist rundt i det mytiske mørke

Tirsdag den 13. oktober og torsdag den 15. oktober klokken 19-21 kan man komme med på noget så usædvanligt som en mørkeomvisning med familien i Gl. Lejre.

Når mørket falder på, begynder myter at vågne og sagnene om fortidens konger i Lejre træder frem i skyggerne. En dis lægger sig hen over landskabet, så guderne kan færdes uden at ses, mens kragerne svæver over højene. En helt særlig stemning breder sig og sammen skal man på opdagelse i mørket.

Deltagerne tager lommelygter med og besøger de gamle vikingegravpladser. Undervejs på den sansefyldte tur, der er sprængfuld af vilde og fantastiske historier, skal man være klar til at vise sit mod og fantasi!

Mødested er Lejre Museum. Med til turen kan man tilkøbe en varm kakao eller en opfriskende kop kaffe i museumsbutikken. Den anbefalede aldersgruppe er 8-12 år.

Husk praktisk fodtøj og tøj efter vejret. Turen er ca. to-tre km lang og varer halvanden time. Museet er åbent fra klokken 18.45-21.00.

Turen er arrangeret i samarbejde med Nationalpark Skjoldungernes Land. Turen er gratis, men tilmelding nødvendig via billetto.dk.