Fortræffelig foyer-koncert

Der var stor glæde i Musikforeningen Cæcilia i Vordingborg, da der i søndags igen kunne holdes livekoncert. En bonus er, at DGI-husets foyer viser sig at have god akustik. Søndag inviterede Musikforeningen Cæcilia til koncert i DGI-husets foyer for bare en krone per deltager. Koncerten var særlig coronasikker med både en og to meters afstand mellem tilskuerpladserne og samme koncert blev spillet to gange, så flere end de fyrre, der var stillet an til, kunne opleve livemusikken.

- Folk er jo forsigtige med at bevæge sig ud i forsamlinger, men vi havde faktisk udsolgt til begge koncerter, fortæller Mogens Frandsen, der er formand for foreningen.

- Det gik bedre, end jeg havde forventet, fortsætter han.

- Det er godt at opleve levende musik efter i så mange måneder at have været foruden. Det var en meget, meget dejlig eftermiddag.

Mogens Frandsen har også indtryk af, at publikum gik glade fra koncerten med duoen Jakob Kullberg (cello) og Jakob Bangsø (guitar).

- En ting er, hvad der kommer ud af radioen og tekniske anlæg, noget andet er at være i samme rum som musikerne, siger Mogens Frandsen, der også opdagede, at foyeren i DGI.huset i Vordingborg egner sig fortrinligt til denne type koncerter.

- det var lidt spændende, hvordan det ville være, og det var faktisk fortræffeligt til den slags musik -måske næsten det bedste i Vordingborg. Nej, det er nok overdrevet, men vi skal afprøve det igen senere, siger han og understreger at Cæcilia prøver at bakke op om DGI-huset som andet end et idrætshus.