Endelig en sejr til Helsingør

- Hvad skal de ha'? Tæsk!

Lød kampråbet fra klyngen af Team Helsinge-spillere før bundopgøret mod Helsingør gik i gang.

De optimistiske ord har jo ikke meget hold i virkeligheden i betragtning af, at Helsinge mødte op med nederlag i samtlige 14 kampe op til dysten i Helsingørhallen.

Og det gik som vanligt galt for spillerne, der er trådt til, da de oprindelige spillere gav fortabt efter første turneringshalvdel og forsvandt som dug for solen. Men gejsten og viljen kan man ikke tage fra Helsingespillerne, der solgte sig så dyrt, som de kunne ud fra deres forudsætninger. Det helt gigantiske sammenbrud blev undgået. Nederlaget var stort, men det blev aldrig pinligt.

I aftes var det kun målmand Jeanett Pullich og fløjen Christine Fryland, der var tilbage fra det hold, der rykkede op i 2. division.

- Vi har ikke mange spillere at gøre godt med, og for at gøre det hele endnu værre, så har Maria Klarskov sprængt en akillessene, siger Morte Roed Hansen, der er trådt til som træner, fordi hans kone Lise Roed som spiller bad ham om det.

Gennemsnitsalderen er høj hos Team Helsinge, der har flyttet serie 2-holdet op i 2. division. Lisbeth Møller årgang 1963 har været på holdkortet som målmand, men i aftes var det Tina Kruse, der fik fornøjelsen af at dele bombardementet i målet med Jeanette Pullich. Og samme Pullich storspillede i 2. halvleg med mange flotte redninger.

Team Helsinge er på en helt umulig opgave. Lige nu gælder det bare om at holde sammen på stumperne og så begynde forfra næste år i 3. division.

Helsingør ligger også skidt til, og det kan stadig undre, at holdet først i aftes fik sin tredje sejr. Potentialet er til stede i holdet, selv om der af og til spilles hurtigere end evnerne rækker til. Men efter ni nederlag i streg blev det endelig til en sejr.

Helsingør lagde ud som en stormvind med fløjen Marie Solberg og Amalie Kristoffersen i de dominerende roller. Så i et snuptag var Helsingør foran med 6-1.

Team Helsinge formåede trods alt at skabe nogle chancer med udmærkede angreb, så de fire mål ved pausen kunne godt have været dobbelt så mange.

Helsingør gjorde det lidt nemmere for Helsinge ved at spille for langsomt i store dele af kampen, hvor bolden bare blev flyttet rundt. Der burde den bedre træningstilstand have været udnyttet i langt højere grad.

2. division, pulje 3, kvinder

Helsingør-Helsinge 33-12 (17-4)

Helsingør: Amalie Kristoffersen 13 (3), Marie Solberg 4, Mette Løser 3, Nadia Mestasi 3 (3)

Team Helsinge: Rikke Brendstrup 4 (2), Iben Gade 2, Pia Reuter 2.

Udvisninger: Helsingør 2, Team Helsinge 3

Tilskuere: 60