ComedyPark klar med lattermild ny sæson

2020 byder på en sprudlende sæsonstart for ComedyPark, der tre gange i foråret vil byde på standup i Parkteatret i Frederikssund.

Her vil en række af landets dygtige standuppere tage publikum med gennem livets uretfærdigheder, personlige beretninger og skæve bud på aktuelle begivenheder.

Årets første arrangement finder sted mandag den 27. januar, hvor Natascha Brock og Michael Schøt indtager scenen.

Natasca Brock er en personlig og åben komiker, der gerne deler ud af sig selv, og blandt andet har været nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2018 og i finalen i DM i Standup i 2017. Michael Schøt har et øje for latterlige såvel som uretfærdige ting, der finder sted ude i verdenen, og hans standup kredser oftest om at vende op og ned på aktuelle begivenheder på en humoristisk måde, hvor han med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver verdenen ud af proportioner og ned i øjenhøjde.

Til at holde de to komikere med selskab er aftenen vært Valdemar Pustelnik, der siden 2009 har optrådt på scener over hele landet. Han er vært på podcasten "Den dumme dumme quiz", og har spillet med i en række tv-produktioner, herunder "Simon Talbots Sketchshow" på TV2 Zulu og "Store Lars" på TV3.

Senere på sæsonen kan man også opleve navne som Heino Hansen, Steen Molzen, Frederik Rosgaard og Lasse Rimmer.

Billetter koster 145 kroner og kan købes på www.parkteatret.dk, hvor man også kan læse mere om ComedyPark.

Drikkevarer og snacks kan købes i Parkteatrets Cafe.