Nye partnere hos ejendomsmægler

Hos Danbolig Holbæk har man gået med en hemmelighed, som det nu er tid til at offentliggøre: Pr. 1. januar 2020 blev Trine Søndergaard Jensen, Jesper Nielsen, Christian Torp Carlsen og Kim Vesterdal partnere i Danbolig Holbæk.

De fire nye partnere kommer fra den faste medarbejderstab, er alle erfarne medarbejdere og kendte lokale ansigter, som er bosat i henholdsvis Holbæk øst, vest, syd og centrum.

Af hensyn til corona-­virus kan Danbolig ikke fejre partnerskabet med fest eller reception lige nu, selvom anledningen ville være oplagt, mener den nye partner Jesper Nielsen.

- Vi har alligevel valgt at komme med den officielle udmelding nu, da vi jo ikke ved, hvornår der bliver normale tilstande i Danmark igen, og så god en nyhed kan vi ikke blive ved med at holde hemmelig, siger han med et smil.

De fire partnere har meget forskellige baggrunde og personlige styrker. Mens Trine Søndergaard Jensen indtil nu primært har beskæftiget sig med projektsalg, har de tre øvrige nye partnere gennem mange år vurderet og solgt private boliger, sommerhuse og lejligheder i virksomheden.

For Trine, Jesper, Christian og Kim har det været en naturlig udvikling i deres karriere i mæglerbranchen, at de nu indtræder som partnere.

- Dialogen har været i gang over en længere periode, og nu er alt endelig på plads, og det føles rigtig godt at kunne offentliggøre vores nye partnerskab, udtaler en glad Christian Torp Carlsen.

- Det er en utrolig spændende udfordring for os alle og en mulighed, som ingen af os har kunnet sige nej til. Jeg er sikker på, at vi sammen kan udrette store ting på det lokale boligmarked, tilføjer Trine Søndergaard Jensen.

Lang rejse op og ned

Alle fire partnere har været med på en lang rejse gennem boligmarkedets op og nedture også under finanskrisen i 2008, hvor det faktisk lykkedes Danbolig Holbæk at styrke sin markedsposition.

- Jeg er stolt over nu, at være en del af partnerskabet, som er med til at sikre, at vi fremadrettet kan yde den bedste service til vores mange, trofaste kunder, slår Kim Vesterdal fast.

Indehaver Henrik Larsen er også rigtig glad for den nye konstellation. Det nye partnerskab betyder ikke, at Henrik Larsen har planer om at trække sig ud af mæglerforretningen, men er tværtimod en naturlig udvikling af virksomheden, som pt. beskæftiger et fast medarbejderteam på 27 kompetente medarbejdere.