Femte sejr i træk til Holbæk/Stenhus

Efter fem hjemmekampe i træk var Holbæk/Stenhus søndag på udebane for første gang siden 24. november i mændenes 1. division i basketball.

De seneste fire hjemmekampe har resulteret i sejr, og med søndagens gevinst på 74-84 (33-38) over SISU i Gentoftehallen er Holbæk/Stenhus nu oppe på fem sejre i træk.

Det var anden kamp i træk, Holbæk/Stenhus mødte SISU, og i Holbæk havde gæsterne ydet brav modstand, så sejren først kom i hus i fjerde periode.

I Gentofte så hjemmeholdet ud til at have mod på en revanche, og holdet var da også klart foran efter første periode. Midtvejs i anden periode tog Holbæk/Stenhus' træner Erez Bittman timeout, og det ændrede kampen. Hans unge hold satte sig på kampen, der endte med et perfekt timet angreb, som gav scoring til pausestilling 33-38 i sidste sekund.

Igennem tredje og store dele af fjerde periode så Holbæk/Stenhus ud til at cruise mod sejren. Men føringen blev aldrig for alvor til et hul. I stedet formåede SISU i slutminutterne at kome op på kun at være bagud med to point, så en enkelt scoring kunne tippe kampen.

I sidste minut satsede SISU alt, og det gav let spil for Holbæk/Stenhus, der fik sat ekstra point på tavlen, så sejren endte med at se mere overbevisende ud, end den reelt var.

Holbæk/Stenhus er stadig nummer tre i 1. division pulje 1, men nu blot to point efter BMS-Herlev på andenpladsen. SISU er fortsat sidst i pulje 2, selv om de har samme antal point som Værløse på næstsidstepladsen.