Ny kunstnersammenslutning har slået dørene op

Kunstnersammenslutningen 22·49 er åbnet på Frejasvej 26 i Hillerød

Den nyetablerede kunstnersammenslutning 22·49 slog lørdag 18. januar dørene op.

Flere end 70 mennesker var forbi i løbet af dagen, der foruden bobler, kransekage og kram bød på kunst og samtaler om gamle analoge fototeknikker som Cyanotype, Fotogravure og Anthotype. I takt med at mørket sænkede sig, foldede der sig et diasværk ud, som blev vist i det fri.

Der var åbnet i alle værksteder, og gæsterne fik et indblik i hvilke muligheder, den nye kunstnersammenslutning kommer til at byde på.

Tre stiftere

De tre stiftere, Sille Juline Høgly Petersen, Lene Grinde og Ole Jauch viste hver især eksempler på deres egen kunst, og der var værker på væggene og rundt omkring i de nye lokaler.

Foruden fremstilling og salg af egen kunst danner de nye lokaler på Frejasvej 26 ramme for en lang række kommende kurser, workshops og events. De første kurser er allerede sat i kalenderen, og der åbnes med kursus i Cyanotype den 14.-15. marts og følges op med Pinhole Kamera kursus den 28.-29. marts.

Man kan læse meget mere om kurserne, tilmelding samt datoer for afholdelse på www.2249.dk.

Åbent på lørdag

Lørdag den 25. januar er der åbent på Frejasvej 26 klokken 11 til 15. De tre kunstnere arbejder i værkstedet med kommende kurser og workshops.