Sag om redskabsrum ved Tårnborghallen udsat

Udgangspunktet er en succes for Tårnborg Idrætsforening med knap 500 medlemmer og stigende aktiviteter. Det kniber derfor med pladsen i redskabsbygningen til venstre for indgangen til hallen.

Foreningen har søgt kommunen om 315.340 kr. til en udbygning på 35 kvadratmeter med fladt tag og i samme røde mursten som hallen med tilknyttede bygninger. Byggeriet er planagt til august-oktober i år.

Kulturudvalget behandlede sagen på det seneste møde med det faktum, at hvis alle de ansøgte penge blev bevilget, så ville de tilbageværende 443.228 kroner i årets idræts- og fritidspulje være næsten væk.

Udvalget valgte at udsætte beslutningen til næste møde, hvor udvalget får forelagt tilbud fra håndværker/entreprenør samt et kontroltilbud på byggeriet af de 35 kvadratmeter. Det oplyser formand for kulturudvalget Jørgen Andersen (S) til Sjællandske.

Administrationens indstilling til politikerne var, at den succesfulde idrætsforening kunne få 80.000 kroner af de ansøgte under forudsætning af, at Tårnborg Idrætsforening selv finansierer restbeløbet gennem egenfinansiering, sponsorater og/eller fonde.

Tårnborg Idrætsforenings årsregnskab 2019 viste et overskud på 142.338,86 kroner. Foreningens likvide beholdning er på i alt 778.236,43 kroner.