Brian Henriksen overtager Fairmægler

Brian Henriksen, der står bag Bolig- og Energivejledning, udvider sin forretning til også at omfatte ejendomssalg, idet han har overtaget ejendomsmæglerfirmaet Fairmægler.

Vordingborg

Brian Henriksen, der står bag rådgivningsfirmaet Bolig- og energivejledning, har overtaget ejendomsmæglerfirmaet Fairmægler efter Jimmi Nagel og dermed også de tre butikker i henholdsvis Næstved, Marielyst og Vordingborg.

- Rådgivning, køb og salg; det er et perfekt match, siger Brian Henriksen om overtagelsen og dermed udvidelsen af sin egen virksomhed. De to virksomheder Fairmægler Aps og Bolig- og energivejledning fortsætter fremover som to selvstændige virksomheder.

Vil være den førende

For at styrke ejendomsmæglerforretningen har Brian Henriksen ansat mægler Jens Bregneberg, der har været mægler på Møn i tre årtier, og om 14 dage starter endnu en mægler. Desuden er Caroline Lund Nielsen i indeværende uge begyndt som mæglerelev i forretningen på Algade 127 i Vordingborg og Brian Henriksen søger derudover en sagsbehandler, der vil skulle kunne arbejde i alle tre afdelinger af Fairmægler for eksempel i tilfælde af sygemeldinger og ferier. 

Udover at ansætte flere medarbejdere har Brian Henriksen også planer for udviklingen af selve konceptet.

- Vi har et renommé, der skal rettes op på, siger Brian Henriksen og vil ikke længere slå Fairmægler op på at være billigst.

- Vi skal ikke slå os op på en discountbutik. Vi skal være gode til at sælge, og det skal folk vælge os på, siger han, men lægger sig prismæssigt fortsat i den billige ende.

- Vi skal være den førende mægler i den her kommune, fortsætter han og mener, at han med sine nu to virksomheder kan tilbyde sine kunder noget, andre mæglere ikke kan.

- Hos os skal du kunne få hjælp til alt. Fra flytning over flytterengøring, overtagelse; vi har en komplet pakke både for sælger og for køber, siger Brian Henriksen, der desuden ved siden af Fairmægler i Vordingborg vil leje lokale ud til relaterede firmaer indenfor ejendomsadministration og -service.

Klare linier

Brian Henriksen er selv opmærksom på, at han, nu hvor han råder over både et boligrådgivningsfirma og en ejendomsmæglerforretning, skal sikre sig, at tingene holdes adskilt, så begge forretninger forbliver troværdige.

Således har han ikke tænkt sig at lave et hustjek på de ejendomme, han selv skal sælge, men hvis en hussælger ønsker at tilkøbe en decideret vurdering af sin boligs eventuelle mangler og få tilbud på, hvad det vil koste at udbedre, så kan det naturligvis lade sig gøre.

- Men hustjekket skal følge boligen, siger Brian Henriksen, og vil altså sikre sig, at uanset hvem der sælger boligen, så følger vurderingen med.

- Der skal være fuldstændig klare linier, siger han.