240.000 plastflasker forvandlet til 16.000 løbe-t-shirt

Broløbet over Storebælt til sommer har miljøet i fokus, når det gælder de t-shirt, som de 16.000 løbere får som en del af deltagerprisen på 450 kroner.

Den officielle t-shirt. er udviklet med stor fokus og omtanke på miljø og bæredygtighed, fordi den er produceret af 100% recycled polyester garn.

Der er således anvendt cirka 15 genbrugs plastflasker for hver t-shirt, der loves i en lækker kvalitet, permanent svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende. Med de 16.000 tilmeldte løbere til Broløbet Storebælt, spares naturen og miljøet således for cirka 240.000 plastflasker.

Korsør Atletik og Motionsklub tilbyder løbetræning målrettet de godt 21 kilometers løb over broen lørdag den 20. juni, oplyser Per Hansen fra klubben.

- Vi afholder tre forskellige træningsforløb med henblik på gennemførelse af ½ maratondistancen. Forløbene er tilrettelagt, så de tager udgangspunkt i deltagerne aktuelle løbeform, siger Per Hansen.

Der er følgende muligheder:

1. Du kan løbe 6 -7 km. med en til to pauser - vi træner pt. i et tempo omkring 6.30 til 7.00 minutter pr. km.

2. Du kan løbe 8 - 9 km. med en til to pauser - vi træner pt. i et tempo omkring eller lidt under 6.30 pr. km.

3. Du kan løbe +10 km. med en eller to pauser - vi træner pt. i et tempo omkring 6 min. pr. km. eller derunder

Per Hansen tilføjer, at der er forskellige fokus afhængig af det valgte træningsforløb - lige fra »bare« at skulle gennemføre løbet til at have et mål om en bestemt sluttid.

Der trænes til broløbet fremadrettet tirsdag, torsdag og søndag. Søndag startes kl. 10.00 ved Skovhuset i Korsør Lystskov. De øvrige dage klokken 17.30 fra Korsør Atletik og Motionsklubs klublokale ved Korsør Hallen. Første gang tirsdag den 21. januar. Prisen for træningsforløbet frem til Broløbet (i alt 22 uger) er kr. 300 kroner. Tilmelding via klubbens hjemmeside: www.kam-atletik.dk

hewe