Nyt klubhus står klar til kamp

Udvidelsen MLI's klubhus er næsten færdigt - håber på indvielse den 22. august

"Vi håber rigtig meget meget på en mulig indvielse lørdag 22. august, men i disse tider er det jo langt fra sikkert at det kan lade sig gøre"

Det er et års tid siden, at MLI-formand Kim Daugbjerg og borgmester Steffen Jensen i fællesskab tog det første spadestik til udbygningen af MLI's klubhus. Og det var meningen, at selvsamme klubhus skulle indvies med pomp og pragt lørdag 2. maj.

Sådan skulle det af gode grunde ikke gå, corona-pandemien har sat alt kultur og foreningsliv på pause og således også aktiviteterne i Melby-Liseleje Idrætsforening.

Og det får selvfølgelig Kim Daugbjerg til at trippe med forventning og spænding. Ikke mindst i forbindelse med at klubhuset og boldbanerne nærmest kalder på aktivitet.

Rundvisning

Halsnæs Avis fik tirsdag formiddag en hurtig rundvisning i det nye klubhus, og efter denne rundtur forstår man udemærket længslen efter fodbold og foreningsliv samt at vise det nye klubhus frem:

"Omklædningsrummene har alle fået en meget tiltrængt makeover, her er depotrum og et stort konference/møde lokale som har været et stort ønske fra vores side", fortæller Kim Daugbjerg som gemmer det bedste til sidst:

"Et topmoderne køkken og et rummeligt og indbydende cafeteria og sidst men ikke mindst, den store overdækkede terrasse der giver panorama udsigt over såvel opvisningsbane som træningsbaner", præsenterer Kim Daugbjerg.

Således står størstedelen af klubhuset mere eller mindre klar til brug, der mangler lidt 'finpudsning' hist og her, ligesom håndværkerne stadig er i gang i kælderen. Det er planen, at alt står færdigt midt i juni.

De grønne plæner

I skrivende stund mangler der dog en væsentlig detalje, nemlig fodboldglade drenge og piger, seniorer og det grå guld på de grønne græsplæner.

Men der er fløjtet op til en forsigtig genåbning, og fodbolden er så småt begynde at trille i Melby igen:

"Jamen vi starter op i overenstemmelse med retningslinier og anbefalinger fra myndighederne, det vil sige omklædning hjemmefra og træning i små grupper indenfor afgrænsede arealer", siger Kim Daugbjerg og fortsætter:

"I den forbindelse vil jeg rette en tak til Halsnæs Kommune for hurtigt at kridte vores træningsbaner op, så de overholder de regler som er udstukket i forbindelse med genåbningen", siger Kim Daugbjerg, og han slutter:

"Det er en tid med mange spørgsmål om hvad der skal ske fremadrettet, og jeg kan af gode grunde ikke svare på dem alle, men en ting er sikkert - vi glæder os rigtig meget til at komme i gang for alvor".