Gik rundt med ulovlig foldekniv

En 28-årig mand blev for nylig dømt i Retten i Hillerød for at været i besiddelse af en foldekniv på 10 centimeter.

Manden blev standset på Hostrupsvej i Hillerød den 10. juli 2023, hvor han havde kniven på sig. Han er også flere gange tidligere straffet for at have en kniv på sig på et offentligt sted, fremgår det af dombogen.

Samme dag blev han også standset, mens han kørte bil på adressen Bag Haver, selvom han er frakendt førerretten.

Manden har erkendt sig skyldig. Han forklarede, at han skulle i kiosken og kørte i sin mors bil. Da han så politiet, løb han, fordi han ’har dårlige erfaringer med politiet’, sagde han ifølge dombogen.

Han erkendte, at han ikke havde kørekort, og at han havde købt kniven. Han vidste ikke, hvad han skulle bruge den til, forklarede han.

Manden blev straffet med 50 dages betinget fængsel, og han skal udføre samfundstjeneste i 60 timer. Dommen blev afsagt den 29. april.

Vi leverer dagligt historier fra Furesø, Allerød og Hillerød, og vi bestræber vi os altid på at fortælle om det, der betyder noget for dig.

Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionerne på hillerod@sn.dk, alleroed@sn.dk eller furesoe@sn.dk eller kontakt os på vores hovednummer 48 24 41 00.

Du kan også kontakte vores journalister direkte:

Johanne Wainø, redaktionel souschef og journalist,

Janne Mulvad, journalist,

Mette Dolmer Thygesen, journalist,

Per Skovkjær Sand, journalist,

Anne-Mette Rasmussen, journalist,

Martin Stokkebro Moestrup, journalist,

Louise Mørch Vilster, journalist,