Frit lejde på biblioteket

Bøger Frem til mandag 14. juni kan man stadig aflevere sine bibliotekslån i Furesø uden at blive opkrævet gebyrer for overskredne lånefrister.

Selvom mange biblioteksbrugere har benyttet de tre døgnåbne afleveringsautomater ved Farum, Værløse og Hareskov biblioteker flittigt i den lange lukkeperiode, er der stadig en pæn portion bøger, film og cd'er på besøg i de små hjem. En del af dem er der faktisk andre, der venter på at kunne låne, skriver Furesø Biblioteker i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Da biblioteket ikke undervejs har kunnet sige præcis, hvornår der igen bliver normale tilstande, skal du ikke betale gebyr for de biblioteksmaterialer, du har derhjemme med afleveringsfrist mellem 9. december 2020 og den 13. juni 2021. Fra den 14. juni tilskrives gebyrer som normalt, hvis lånetiden overskrides," skriver altså Furesø Biblioteker.

Du har altså tre uger til at lægge vejen forbi en døgnåben afleveringsautomat eller til at besøge Værløse og Farum Bibliotek i den personalebetjente åbningstid.Jk