Sønderjyske siger farvel til Glen Riddersholm

Sønderjyske skal finde en ny cheftræner til den kommende sæson, efter at Glen Riddersholm er fortid.

Glen Riddersholm stopper som cheftræner i Sønderjyske med omgående virkning. Det oplyser Sønderjyske på fodboldklubbens hjemmeside.

Det sker efter en sæsonafslutning, der bød på flere skuffende resultater på fodboldbanen.

Administrerende direktør i Sønderjyske Elitesport Klaus Rasmussen takker dog Glen Riddersholm for indsatsen over de seneste år.

- Han har arbejdet hårdt og loyalt. Han har stået i spidsen for holdet, der har spillet sig i to pokalfinaler i træk og sikret klubben det første trofæ, samtidig med at vi har sikret overlevelse i Superligaen, og på den måde har han skrevet sig ind i historiebøgerne hos os.

- Vi takker ham mange gange for den store indsats og ønsker ham alt det bedste fremover, siger direktøren.

I denne sæson har Sønderjyske svinget meget i holdets præstationer. På et tidspunkt lå holdet til at ende i top-6, men det glippede efter nogle skuffende resultater.

Pokalfinalen i denne sæson endte med et ydmygende nederlag til Randers FC på hele 0-4.

Og i den sidste kamp i Superligaen tabte Sønderjyske 0-4 hjemme til AaB, som overtog syvendepladsen og nu skal spille om en plads i europæisk fodbold mod AGF på fredag.

Så alt har ikke været fryd og gammen for Sønderjyske og Glen Riddersholm i denne sæson.

Glen Riddersholm kom til Sønderjyske i januar 2019 efter at have haft stillinger i blandt andet Vendsyssel FF, AGF og FC Midtjylland.

Sønderjyske er i øjeblikket i gang med at søge efter hans efterfølger, oplyser klubben, der også annoncerer flere andre strategiske ændringer i klubbens ledelse i den kommende sæson.

Haderslev-klubben vil ansætte tre nye nøglepersoner. Det skal være en cheftræner, en fodbolddirektør samt en person med titlen "head of player development and recruitment".

Sønderjyske-ejer Robert Platek forklarer følgende om ændringerne.

- På vegne af alle i Sønderjyske ser vi frem til at indlede en ny æra med tre vigtige strategiske ansættelser, der gør det muligt for os at bygge videre på succesen i sæsonen 2020/2021.

- Vi er taknemmelige for Glen Riddersholms ledelse som cheftræner i løbet af de seneste to år. Glen har efterladt en positiv indvirkning på vores hold.

- Med en ny CEO (fodbolddirektør) ser vi en tid til strategisk vækst inden for områder som spillerudvikling, udvidelse af ungdomsprogrammet og strategisk outreach, lyder det fra den amerikanske ejer.

Læs nyheden på Sønderjyskes hjemmeside