Tiger Woods undviger comebacksnak efter bilulykke

I sit første interview efter en bilulykke i februar affejer golfstjernen tanker om et comeback lige nu.

Var det dødsstødet til Tiger Woods' fortsatte golfkarriere, da stjernen i en bilulykke i februar pådrog sig adskillige brud på sit højre ben?

Det spørgsmål han mange golffans formentlig stillet sig selv siden, men indtil videre har hovedpersonen selv og lejren omkring ham været tavs.

Nu giver Woods så sit første interview siden ulykken. Det sker i Golf Digest, som dog ikke får svar på, om han agter at vende tilbage til golfbanen.

- Min fysiske genoptræning optager mig. Jeg laver mine øvelser hver eneste dag, og jeg har kun fokus på én ting lige nu: at kunne gå selv. Jeg tager et skridt ad gangen, lyder det fra Woods.

Han blev udskrevet fra hospitalet i midten af marts og har siden kunnet fortsætte genoptræningen i sit hjem i det sydlige Florida.

Det er endnu uvist, om genoptræningen vil genetablere styrken og mobiliteten i Woods' højre ben, eller om flere operationer kan blive nødvendige.

Den 45-årige golfstjernes lægejournal tæller i forvejen fem rygoperationer - den seneste tilbage i december - så han har indgående kendskab til langvarige genoptræninger.

- Men det her har været noget helt andet, siger han om sin ulykke og skaderne, han pådrog sig.

- Jeg har en god forståelse for genoptræningsprocessen, men den her skade var langt mere smertefuld end noget andet, jeg nogensinde har oplevet.

Den 15-foldige majorvinder har haft mange nedture i løbet af sin karriere startende i 2009, hvor skandalen om hans utroskab gennem mange år og med mange forskellige kvinder ramte alverdens medier.

I 2017 blev han arresteret for at køre bil i påvirket tilstand, og dertil kommer de mange skader, som har givet lange afbræk i den ellers imponerende karriere.

Han vandt sin seneste golfmajor i 2019, hvor han strøg til tops i US Masters. Det var hans første major-sejr siden 2008.

Læs interviewet i Golf Digest