Rally-weekend: Team Hyllinge Racing skal op i 6. gear

- Team Hylling Racing skal tilbage i gear - og det skal være i det hurtige sjette gear, for i den kommende weekend skal temaet deltage i anden afdeling af det danske mesterskab i rally, når motorklubben Kjellerup og Omegns Motorløb afvikler Stoholm AUT2Service Rally i byen Stoholm, nordvest for Viborg.

De lokale kørere John Frederiksen og Thomas Holm Hansen er klar til at give fuld gas i den krasbørstige BMW, og med gode point med fra den første afdeling, så er hele teamet klar til en ny og lidt anderledes opgave i den kommende rally-weekend.

Artiklen fortsætter under billedet

Udfordringer

Nye prøver skal forceres. Det er prøver som John og Thomas aldrig har stiftet bekendtskab med før, og løbet skal først starte kl. 16 fra Stoholm Aktivitets og Fritids center.

- Det skal nok blive både sjovt og noget af en mundfuld. Løbet afsluttes efter mørkets frembrud, så de store og kraftige ekstra lygter skal tages i brug denne weekend, siger John Frederiksen og fortsætter: - Derudover er der grus på to ud af løbets fire hastighedsprøver, og så skal der køres en rigtig by-prøve, alt sammen udfordrende og ja, vi er klar på opgaven.

Løbet har fire forskellige hastighedsprøver, og tilsammen giver det otte prøver på i alt 75 km. Heraf er 80 procent asfalt og 20 procent grus.

I terræn, som er nyt for de fleste i DM-serien, og som sagt afsluttet i nattens muld og mørke, og klassen hvori Team Hyllinge Racing deltager i Klasse National 4, er der kamp om toppointene, og til det kommende løb skal der igen køres til, på og tæt på det optimale, for at der igen skal komme lune DM point ind på kontoen.

www.rallyresult.dk, er stedet hvor løbets kan følges live.

Team Hyllinge Racing teamet med kørerne Thomas Holm Hansen og John Frederiksen yderst til højre. Foto: Allan Post