Radio Køge reklame

Velkommen til salgsafdelingen på Radio Køge.
Her kan du som annoncør læse nærmere om priser, og de muligheder vi rummer.

Radiospot er iflg. medierådgivere det bedste alternativ til traditionel avisannoncering. Med Radiospot opnår du direkte kontakt til lytterne, der hører dit Radiospot flere gange, og dermed skaber du en unik interesse for dit produkt/budskab.

Med Radiospot opnår du direkte kontakt til lytterne, der hører dit Radiospot flere gange, og dermed skaber du en unik interesse for dit produkt/budskab. Kontakt vores salgsafdeling og hør hvad vi kan gøre for dig. Radio Køge hører til en af landets mest aflyttede radiostationer i forhold til antal indbyggere, hvor en meget stor del af den voksne befolkning i sendeområdet lytter med.


Jobspot – Den direkte vej til din nye medarbejder.

Mange har allerede fundet deres nye kollega via jobspot på Radio Køge. Få et godt tilbud og kom i æteren indenfor de nærmeste par dage.


Bliv sponsor eller køb en event!

Din virksomhed kan blive sponsor på et program. Dette er en optimal måde at synliggøre din virksomhed uden for reklameblokken.

Du kan også være med til at skabe en sjov event for Radio Køges lyttere hvor vi i samarbejde finder på en sjov konkurrence der samtidig giver god reklame for din virksomhed. Og begge dele er til yderst attraktive priser.


Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling hos

SJÆLLANDSKE MEDIER KØGE:

Laila Andersen

Tlf. 56671213

laila.andersen@sn.dk

Mere om Radio Køge