Sigma Swim satser på Danish Open

Den nordsjællandske svømmeklub stiller med hele 27 svømmere til stævnet 1.-4. april på Bellahøj.

Sigmas juniordrenge på træningslejr som led i forberedelserne til Danish Open. Klubben stiller hele 27 svømmere til stævnet 1.-4. april. Foto: Mark Skov Halding

På lørdag mødes cremen af dansk svømning til Danish Open, der svømmes over fire dage 1.-4. april på Bellahøj Svømmestadion. Og her stiller Sigma Swim op med hele 15 junior- og 12 senior-svømmere.

”For vores dygtigste og hurtigste svømmere er Danish Open et langt større stævne end DM, fordi det netop er til Danish Open, at atleterne kan kvalificere sig til de internationale mesterskaber,” fortæller klubchef Mia Hyldahl i en pressemeddelelse fra Sigma Swim.

Danish Open

Afvikles 1.-4. april på Bellahøj Svømmestadion.

Der er gratis adgang til indledende heats, mens billetter til finalerne kan købes via Billetto.

Danish Open kan også ses på Svøm Danmarks Youtube kanal.

Danish Open er for de yngste juniorer et stævne, der giver god mulighed for mentalt at øve sig i at skulle præstere og toppe både fysisk og mentalt på et bestemt tidspunkt.

For de mere erfarne svømmere er Danish Open en mulighed for at gå efter personlige rekorder, hvis ikke de internationale kravtider er inden for rækkevidde.

Vanvittigt høje krav

”Kravtiderne er vanvittig hårde både for juniorer og seniorer. Alligevel håber vi på igen til sommer at kunne sende svømmere afsted til mesterskaber i udlandet,” lyder den optimistiske melding fra Mia Hyldahl. jesl