Kom til koncert i Stine og Joakims stue

Selvom hjemmekoncerter er et fænomen, der er bedst kendt i USA, har det også fundet vej til Danmark. Og nu er der endda mulighed for at prøve det af helt lokalt.

For på det lille landsted Egernholt i Kirkelte, hvor Joakim og Stine bor, kommer musikeren Solvej med sin guitar og giver koncert lørdag den 28. juli. Solvej skriver sange på dansk, og hendes album »Fra Vestjylland og hjem« har netop fået fire stjerner af musikmagasinet Gaffa.

»Solvej er en helt klassisk sangskriver, der synger om både de små og store ting, som vi alle går og grubler over ind imellem. Og det gør den debuterende sangskriver med blide melodier og en dejlig umiddelbarhed over de velkomponerede sange«, står der blandt andet i anmeldelsen af debutalbummet.

Stine Hulvej, der lægger stue til koncerten den 28. juli, er også én af initiativtagerne til musikfælleskabet for hjemmekoncerter, som koncerten er arrangeret igennem. Low-Fi,hedder musikfælleskabet, der har set dagens lys med det formål at give musikelskere en mulighed for at komme tættere på musikken – og på hinanden.

– Musik er for mig noget, vi gør sammen. Det kan skabe nærvær og samvær på en helt særlig måde, og når du så får det helt tæt på i en dagligstue, er det en meget speciel og intens oplevelse, siger hun.

Koncerten begynder klokken 16.30 og varer halvanden times tid. Der er kun 30 billetter til salg til det eksklusive arrangement. De koster 92 kroner stykket, og pengene går til musikeren samt til en kop kaffe og lidt sødt til alle koncertgæster.

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om fænomenet hjemmekoncerter, kan du finde yderligere info på www.facebook.com/lowficoncerts eller www.lowficoncerts.com.